Burn-out Coaching

Burn-out kent verschillende fases en kan er in resulteren dat u uiteindelijk niet meer kunt functioneren. Voordat het zover is voelt u doorgaans wel dat het niet goed gaat. In dat “voorstadium” kan coaching u helpen erger te voorkomen, zodat u zich niet ziek hoeft te melden. Als er al sprake is van een burn-out kan coaching helpen u stapsgewijs terug te begeleiden naar uw werk. Het doel van deze coaching is dat u weer met energie en plezier naar uw werk gaat.

Werkwijze

Samen bespreken we hoe het met u gaat en wat u zou willen bereiken. Nadat uw doelen helder zijn geformuleerd starten we in het hier en nu en brengen uw huidige energiebalans in kaart. Daarbij krijgt u zicht op hetgeen u kunt doen om erger te voorkomen.

In het traject gaan we samen op zoek naar wat energie geeft en wat energie bij u wegzuigt. De nadruk in het traject ligt op het hervinden van de balans tussen uw verstand en gevoel. U leert weer te luisteren naar de signalen van uw lichaam. Van daaruit werken we aan stapsgewijze gedragsverandering en wordt u begeleid in het hervatten van uw werk.

Een of meerdere gesprekken vinden wandelend in de natuur plaats.