Over La Garde Coaching

Door jarenlange ervaring in Human Resource en coaching weet ik als geen ander hoe belangrijk een goede balans tussen werk en privé is. Daarom ben ik sinds 2007 als coach werkzaam. Vanuit mijn opleiding, ervaring en betrokkenheid, begeleid en coach ik vrouwen die op zoek zijn naar arbeidsenergie, die last hebben van stress- en (beginnende) burn-out-klachten, maar ook vrouwen die willen reflecteren op hun huidige loopbaan en op zoek zijn naar meer plezier in hun werk.

Energie en vitaliteit zijn belangrijke voorwaarden voor blijvend succes in je werk. Werken moet energie géven. We zijn immers zelf verantwoordelijk voor de juiste invulling van ons werk. Mijn uitdaging is om vrouwen te bewijzen dat zij zelf in staat zijn om die energie te hervinden door de juiste keuzes te maken.

Visie, missie en kernwaarden

Coachen is voor mij het stellen van de juiste vragen, zodat je je eigen antwoorden kunt vinden. Dit resulteert uiteindelijk in durven zijn wie je bent, weten wat je kunt en doen wat je wilt. Als coach werk ik aan vitaliteit, waarin je vanuit je kracht keuzes maakt en jezelf opnieuw ontdekt.

De kernwaarden die voor mij centraal staan zijn respect en zelfverantwoordelijkheid. Vanuit deze twee kernwaarden krijgt de samenwerking vorm en werken we op gelijke basis samen. Het is dan ook de missie van La Garde coaching om vrouwen die vastlopen in hun werk en leven te coachen naar vitaliteit en plezier in hun werk en hun leven.

Werkwijze

Coaching vanuit vertrouwen

Voorafgaand aan een coachtraject start ik met een intake, waarbij we nader kennismaken en samen uw coachvraag verhelderen. Als de intake resulteert in een traject dan vervallen de kosten daarvan. Betaalt uw werkgever het traject, dan is de intake gesplitst in twee delen: een driegesprek, waarbij uw werkgever aanwezig is en er duidelijke afspraken worden gemaakt over zijn wensen en de wijze van rapporteren. Het tweede deel van de intake is zonder werkgever en is bedoeld om nader kennis te maken en individuele doelen te formuleren. Als u instemt met een samenwerking maak ik een plan van aanpak en een coachcontract

La Garde coaching is, o.a. gespecialiseerd en geschoold in Burn-out, Mindfulness, Acceptance Commitment Therapy (ACT), Talenten Motivatie Analyse (TMA), Wandelcoaching en Oplossingsgericht Coachen en hanteert de algemene voorwaarden van de NOLOC.